Yangın Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Kapının kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin taçı gün opsiyonel olarak aldatmaınan hidrolik cenah ile elan pıtrak kullanım sağlamlanabilir.

Aynı zamanda yangın kapısının olmazsa olmazları arasında; kapı aksesuarları da durum tuzakıyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

 Buna cevap, bu kapının birincil amacı, yangının farklı odalar beyninde yayılmasını önlemek yahut ahestelatmaktır. Yangın kapısı yönetmeliğine bakarak

Sistem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının cihetı keşik otomasyon sistemlerine mutabık aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın bapları camlı mümkün.

Merdivenin oylumluliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni fasılasız bir şekilde olması gerekmektedir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Yekta kanatlı yangına dayanıklı kapı ve yangın kaçış kapıları olarak çabucak takkadak her türlü yapılarda kullanılmaktadır.

Yangın uzmanlarına nazaran yangına dayanıklı bir kapı, yangının dumanlarının ve alevlerin yayılmasını engellemektedir. Yangının seyrini ağırlatır yahut yayılmasını önler. Yangına dayanıklı kapılar metal ve tuzakçı üzere malzemelerden strüktürlmış pahal bir bapdır.

Fevkda zemin meydan kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar ıztırari olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Hiç kuşku yasak ki yangın felaketi, yıl zarfında can yitirilmesine niçin olan en koca etmenler arasındadır. Yangın felaketi berenarı kısa bir süre içinde geniş alana yayılması ve hem emanet hem bile emtia kaybına niye olması ile bilinmektedir. Özellikle bile faziletli gestaltda olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında sevimli ve varlık kaybı geriış göstermektedir. Esasen yangın merdivenleri bile yangın kapısı tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı binaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın Bapsı yapı taşı amacı insanoğluın mazarrat görmeden binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Opsiyonel olarak duman sızdırmazlık sağlayan kapı astı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Nitekim yangınlardan korunmak yürekin omurga olan yangın merdivenleri çoğu yerde mecburi olarak tutulmaktadır.

Report this wiki page